För dig som vill få golvet slipat innan sommaren

I stället för att lägga nytt golv, kan det löna sig att snygga till golvet som redan ligger. Särskilt trägolv eller stengolv kan hålla i många år. Ta in förslag från olika firmor och jämför kundnöjdhet och pris. Glöm inte att den personliga kontakten ska kännas bra. Här kan du exempelvis boka golvslipning i Göteborg.

Anlita proffs till golvslipning

Är du händig så kan du kanske utföra slipningen själv. Men det är lätt att komma lite fel med slipmaskinen, och så har du plötsligt att jack mitt i vardagsrumsgolvet. Anlitar du proffs kan du känna dig trygg med att rätt kunskap finns och att jobbet blir väl utfört. Ett riktigt slipat trägolv håller längre, och du kan glädjas åt ditt fina golv i många år framöver.

Några fördelar med att anlita en firma

Dels kan du göra annat under tiden du får golvet slipat och du sparar tid. Det går även mycket snabbare för ett proffs att göra jobbet. Samtidigt slipper du stå mitt i ett moln av slipdamm och riskera andningsbesvär. En auktoriserad golvfirma utför slipningen fackmässigt och har försäkring om något skulle går snett. De kan också laga befintliga fel och brister i ditt golv.

april 12, 2022