Dags att rycka upp bopålarna – anlita hjälp med flyttstädningen

Är det dags för er att flytta? Då kan det vara uppskattat att få hjälp med bestyren, det är tungt med lyftande av lådor och möbler. Så varför inte klicka dig vidare på nätet för att hitta hjälp.

Tips inför flytten

Det finns mycket du bör tänka på då det är dags att flytta. Det första är att anlita flytthjälp om du inte vill göra allt själv. Det kan vara väl värt pengarna för att slippa de tunga lyften. Planera ditt packande i god tid och skaffa dig flyttlådor. Tänk även på att göra en flyttanmälan och adressändring. Du vill ju få posten till rätt adress direkt du flyttat in och inte missa några brev eller tidningar. Även om du gör en flyttanmälan kan du behöva ändra din adress skilt till vissa företag, till exempel internet, el, sophantering och hemförsäkring.

Första flytten

Det kanske blir din första flytt och tiden är kommen då du äntligen ska flytta hemifrån. Några tips inför drömmen om att flytta är att såklart först fundera ut vart det är bäst att flytta. Ska du ställa dig i bostadskö, bo i kollektiv, dela med en kompis eller leta via olika nätsidor. Sedan kan du börja planera din inredning och flytt efter din budget.

januari 11, 2023