Anlita experter vid elinstallationer

När nya eller befintliga elinstallationer ska bli gjorda är det viktigt att det blir skött av utbildad och certifierade personer. Det har sedan 2017 varit ett krav i elsäkerhetslagen som alla måste följa. Skulle ni mot förmodan sköta er egen elinstallation utan certifierad personal, kommer inte någon försäkring att gälla om något skulle hända.

Det finns flera anledningar till varför certifierade personer måste sköta elinstallationer. Risken för bränder eller kortslutning ökar om jobbet inte blir gjort på ett korrekt sätt. Det är också risk för stötar om det blir felaktigt utfört. Det kan då rent av vara en fråga om livsfara.

Anlita experter på området

Eftersom det kort och gott är otroligt viktigt att elinstallationer blir gjorda ordentligt och på rätt sätt i enlighet med elsäkerhetslagen ska ni alltid anlita proffs för jobbet. Det finns en mängd olika elfirmor på nätet som kan utföra det här åt er. En god idé är att ta in offerter från flera olika företag och jämföra pris. Ni kommer att märka att det kan skilja sig ganska mycket mellan olika företag.

Om ni vill slippa att lägga ner tid på att leta efter ett bra företag som utför elinstallationer, läs mer här. Frakka har lång erfarenhet i branschen.

juli 10, 2023