Ta ut svängarna nästa gång ni ska tapetsera

Är det dags att förnya i hemmet? Då är nya tapeter ett säkert kort. En ny tapet kan förändra ett helt rum, utan att det kräver jättemycket arbete. Idag finns det ett enormt utbud av tapeter att välja mellan, speciellt om du letar online. Kanske är det dags att ta ut svängarna ordentligt och satsa på en häftig, ovanlig tapet? Ta en titt på walldorado.com för att hitta en riktigt cool tapet som kan ge hela rummet en makeover.

Olika tapetmönster

Nu för tiden kan du hitta mycket mer än enfärgade och randiga tapeter. Det finns tapeter med blommor och växter, figurer och mycket annat. En typ av tapet som verkligen har blivit populär är fototapeten. Du kan hitta varianter med öppen spis, stränder eller städer. De är väldigt realistiska och givetvis även snygga. Med en fin fototapet behöver du inte så mycket dekoration och andra inredningsdetaljer i rummet. Tapeten kan gärna få stå i centrum.

En fototapet används främst på en fondvägg, medan resten av väggarna i rummet är enfärgade. På nätet finns fototapeter för alla rum, sovrum, barnrum, vardagsrum och till och med kök. Så låt bara din fantasi sätta gränserna för hur ditt hem ska bli!

juli 18, 2023