Hitta på något under ledigheterna

Vi ser fram emot sportlovsveckor och påskledighet. Nu gäller det att planera så familjen hittar på något under dessa ledigheter. 

Många gånger så beror det på i vilka åldrar som barnen befinner sig i. Är barnen riktigt små så kanske man inte behöver hitta på något mer än att traska iväg till någon pulkabacke för att de ska vara nöjda. Är barnen  äldre så har de lite högre krav. Det kan vara en fjällresa som ska till för att de ska vara riktigt nöjda. Dessa bör planeras omgående om ni inte redan boka boende på någon populär fjällort.

Se till att hitta på aktiviteter även om vädret inte tillåter utomhuslek och skidåkning. Packa med spel för hela familjen och tänk på att det även går att spela online om man så skulle vilja. Så ett boende med WiFi är ett måste idag. Det är även praktisk för både föräldrar och barn att ha en bra uppkoppling.

Kvällstid så kanske ni vill se någon film eller serie tillsammans. Försök dock att vara ute så mycket som möjligt då vädret tillåter. Fjälluften är hälsosam för er och visst är det skönt att få vara ute så mycket som det går.

januari 17, 2022