Skapa ett badrum för njutning

Massagebadkar

Våra badrum kanske inte alltid är så där mysiga som vi skulle vilja ha dom. Det går att med relativt enkla medel skapa ett badrum för njutning och upplevelser. Man behöver inte totalrenovera utan det kanske räcker med att sätta in ett badkar med massagefunktion och lite levande ljus så är man hemma.

Byta ut sitt gamla badkar

Om man redan har ett badkar så kan man byta ut sitt vanliga mot ett som ger betydligt skönare upplevelser. Det kan vara på sin plats att ta in en rörmokare som kan koppla bort det gamla badkaret och koppla in ert nya. Vattnet ska stängas och det kanske behöver bytas ut koppling mellan ledningar till badkaret. Det bör inte ta allt för lång tid att få in ert nya massagebadkar. När allt är bytt så kan ni fylla upp och få en välbehövlig massage när ni badar.

Inred badrummet som ett spa

För att höja stämningen så kan ni inreda ert badrum som ett spa. Mycket levande växter och naturmaterial är något som förhöjer stämningen i ett badrum. Doftljus gör också sitt till för att skapa en härlig avkopplande doft i badrummet och speciellt när ni badar. Häll upp något gott i ett glas och kryp ner i ert badkar. Ställ även in en bluetooth högtalare och leta upp någon skön musik på Spotify som kan på låg volym spelas i bakgrunden. Vi hoppas ni nu kan njuta för fullt av ert nya bad.

juni 4, 2020