Skydda din nya iPhone 14 telefon

Mobiltelefoner nuförtiden har blivit väldigt dyra och det är kanske inte så konstigt med tanke på kvaliteten. Kamerorna i en telefon är många gånger bättre än de var för bara en fem år sedan. Samma sak gäller prestanda och storlek på minne i telefonen.

När du precis har köpt en ny telefon för dyra pengar kan det vara en god idé att skydda den. Det finns flera olika skydd som du kan köpa till din nya iPhone. Ett skal i valfri färg är alltid en bra investering, de finns även i genomskinligt om du föredrar det.

För att skydda skärmen på framsidan kan du investera i ett skärmskydd. Det är ett mycket tunt skydd som klistras fast på skärmen. Skulle du sedan tappa telefonen är det skyddet som går sönder och inte skärmen på själva telefonen. Spricker skärmen kan det kosta upp emot 6 000 kronor att få det åtgärdat då de mesta i telefonen behöver bli utbytt.

Köp skydd till din telefon på nätet

Om du vill spara in pengar på dina mobiltillbehör ska du handla online. För det mesta är priserna betydligt bättre än i en fysisk butik. Du hittar även ett bredare utbud när du handlar från nätet.

augusti 30, 2023